Diensten

Wat wij doen

Marc Noyons & Partners kan veel voor u betekenen. Een belangrijke dienst is Capital Campaign, een gerichte meerjarige, projectmatige actie voor de werving van grote investeringen. Een goede Capital Campagin begint met een goed en aansprekend verhaal over nut en noodzaak en concrete doelen. Mark Noyons & Partners wordt ook vaak ingeschakeld door organisaties met een eigen development team. Wij zorgen dan voor begeleiding, een kritische blik en coaching.

Met al onze ervaring zijn wij ervan overtuigd dat voor een goed verhaal geld te vinden is. Marc Noyons & Partners heeft een omvangrijke database van private en publieke fondsen en vermogende particulieren, bedrijven, financiƫle instellingen en overheden. We hebben de nodige ervaring met de opzet van steunfondsen. Een steunfonds is direct verbonden aan een instelling en ondersteunt specifieke projecten. We doen fondsenscans om te zien welke bronnen passen bij uw project. We doen onafhankelijk onderzoek, haalbaarheidsstudies en projectevaluaties.

Marc Noyons & Partners is sterk en slagvaardig in het werven van donaties van vermogende particulieren, aanvragen bij private fondsen en steun van overheden. Er is en kritische kijk op rendement en effect van gezochte investeringen en zorg voor toon, timing, goede implementatie en relatiebeheer. Achteraf meten we de effecten. Zo werkt de aanpak van Marc Noyons & Partners.


Onze diensten

Wat wij doen

Research & Development

Het verzilveren van jouw droom begint voor Marc Noyons &... Lees meer

Fondsenscan & -werving

Voor een goed en bijzonder verhaal is geld te vinden.... Lees meer

Capital Campagin

Capital Campaign is een gerichte meerjarige, projectmatige actie voor de... Lees meer

Steunfondsen

Marc Noyons & Partners heeft de nodige ervaring met de... Lees meer

Coaching

Marc Noyons & Partners wordt ook vaak ingeschakeld door organisaties... Lees meer

Onderzoek en evaluatie

Marc Noyons & Partners wordt vaak gevraagd voor onafhankelijk onderzoek,... Lees meer