Werving & Selectie: nieuwe service van Marc Noyons & Partners

Marc Noyons & Partners (MNP) is sinds 2017 actief in het werven en selecteren van functies binnen de afdelingen Development en adviseurs van de directies van culturele instellingen. Eerder werkten we mee aan de werving en selectie van kandidaten voor de afdelingen Development van o.a. EYE, Kröller-Müller, NEMO en het Zuiderstrandtheater. De opgebouwde kennis, know-how om kandidaten te werven, te beoordelen en te selecteren hebben we nu omgezet in een extra service voor culturele instellingen. Ook beschikken we over specifieke netwerken binnen zowel de culturele sector als het bedrijfsleven om geschikte kandidaten te vinden.

Development, fundraising en relatiebeheer zijn werkterreinen in de culturele sector die steeds belangrijker worden en de eisen die aan deze kandidaten worden gesteld zijn hoog. De kandidaten moeten ondernemend zijn, beschikken over netwerken en een aangename gesprekspartner zijn voor directies van bedrijven, vermogende particulieren en fondsbeheerders.

De vraag naar dergelijke hoog gekwalificeerde kandidaten is groot, het aanbod is klein. Door juist kandidaten voor dergelijke functies te zoeken buiten de culturele sector wil Marc Noyons & Partners een impuls geven aan de juiste invulling van dergelijke functies.
Bent u op zoek naar een functie in de culturele sector op het gebied van business development, fundraising of relatiebeheer? Stuur je CV dan naar mail@marcnoyons.com en we nemen contact met je op.

De vacature Advisor to the Board bij het Koninklijk Conservatorium in Den Haag werd door Marc Noyons & Partners succesvol vervuld. Janwillem Toebes is sinds juli 2017 actief in deze functie.