NEMO

Marc Noyons & Partners adviseert, begeleidt en ondersteunt NEMO bij de ontwikkeling van proposities voor nieuwe partners (overheden, bedrijfsleven, fondsen, banken en particulieren) bij het vinden van financiering in samenwerking met David Lauwen (Het Creatief Kapitaal). Josta van der Kolk is sinds maart 2015 door Marc Noyons & Partners gedetacheerd als interim manager van de afdeling Development & Partnerships en verantwoordelijk voor de opbouw van het team en de search naar een hoofd van de afdeling. In december heeft Josta haar werkzaamheden afgerond en is Katharina Grosser per 1 januari aan de slag als hoofd.

NEMO heeft de ambitie om het succes van de afgelopen 90 jaar te verduurzamen: van goed naar groots en van succesvol naar onmisbaar. NEMO heeft alles in huis om de top 10 van science centers in Europa te bereiken. Om dit doel te behalen, werkt NEMO in de periode 2014-2018 aan vijf iconische vernieuwingsprojecten.

NEMO wil zijn ambitie realiseren door samenwerking aan te gaan met het publiek, de overheid, het bedrijfsleven, fondsen, kennisinstellingen en andere samenwerkingspartners.