Herinneringscentrum Kamp Westerbork

Coaching

In Herinneringscentrum Kamp Westerbork wordt over het leven in het kamp verteld in een museum met films en vele objecten die een beeld en een gevoel geven van deze historische plek. De meer dan honderdduizend slachtoffers worden herdacht. Naast tentoonstellingen worden er vele activiteiten in het museum georganiseerd. Zowel voor volwassenen als voor kinderen. Speciaal voor (school)groepen is een uniek educatief programma ontwikkeld waarbij de slachtoffers een naam en een gezicht krijgen.

Er zijn plannen in ontwikkeling voor uitbreiding van het museum waarvoor geld moet worden gezocht. De fondsenwerving hiervoor, maar ook voor andere projecten moet op gang worden gebracht en beter in de organisatie worden geïmplementeerd met Geefkringen of bijvoorbeeld een Fonds Westerbork. De huidige meer-jarenfinanciering van de stichting zou onder de loep genomen moeten worden.

Westerbork heeft Marc Noyons & Partners gevraagd om de directie en het team te adviseren, begeleiden en te ondersteunen bij het ontwikkelen van deze activiteiten.

 

Impressie