Coaching

Herinneringscentrum Kamp Westerbork

Herinneringscentrum Kamp Westerbork vertelt over het leven in het kamp in een museum met films en objecten die een beeld geven van deze historische plek. De ruim honderdduizend slachtoffers worden herdacht. Naast tentoonstellingen worden er vele activiteiten in het museum georganiseerd voor volwassenen en kinderen. Voor (school)groepen is een bijzonder educatief programma ontwikkeld dat slachtoffers een naam en een gezicht geeft.

Marc Noyons & Partners bood directie en team ondersteuning bij het opzetten van een capital campaign framework voor de uitbreidingsplannen en het ontwikkelen van Fonds Westerbork.

“Als je op een bevlogen manier je doelen wilt bereiken, is het vaak een uitdaging om de juiste focus te vinden. Marc Noyons helpt daarbij. Door net die ene ongemakkelijke vraag te stellen, door net die ene kernwaarde te benoemen, door net dat ene compliment te geven. En dat op een onnadrukkelijke, bijna bescheiden manier. Dankzij Marc hebben we als Herinneringscentrum Kamp Westerbork een flinke stap in de toekomst kunnen zetten, en we staan pas aan het begin van die bijzondere ontdekkingstocht!” – Gerdien Verschoor, directeur Herinneringscentrum Kamp Westerbork

 

Impressie