Research & Development, Steunfondsen

Helene Kröller-Müller Fonds

Het Kröller-Müller Museum in het Nationale Park De Hoge Veluwe heeft een wereldwijd gerenommeerde collectie, voornamelijk kunst uit de 19e en 20e eeuw. De grote collectie werken van Vincent van Gogh staat centraal. Het museum wil de banden met het publiek aanhalen en fondsen werven voor noodzakelijke restauraties, educatieve projecten en bijdragen aan grote tentoonstellingen. Hiervoor heeft het museum het Helene Kröller-Müller Fonds in het leven geroepen. Marc Noyons & Partners is verantwoordelijk voor het opzetten van het fonds en het werven van de eerste donateurs. De Raad voor Cultuur prees de voortvarendheid waarmee het fonds gelden genereerde.

Klik hier voor de brochure van het Helene Kröller-Müller Fonds voor zakelijke donateurs en fondsen; als u hier klikt vindt u de brochure voor particuliere donateurs.

 

“Marc Noyons is een echte professional als het gaat om development. Marc was niet alleen adviseur bij het opzetten van de steunstichting het Helene Kröller-Müller Fonds maar vooral ook ambassadeur.  Dankzij het rijke netwerk en de gedegen en gestructureerde aanpak onder leiding van Marc maakte het Helene  Kröller-Müller Fonds een vliegende start. Een sterke basis die in 2013 en 2014 mede dankzij Marc is gelegd en waar het Fonds op verder is gegaan.”

– Lies Boelrijk, Hoofd Marketing & Business Development bij het Kröller-Müller Museum