Coaching

Felix Meritis

Felix Meritis is in 1788 door de gegoede burgerij van Amsterdam opgericht als ‘monument van de Verlichting’. Het gebouw heeft sindsdien meerdere functies en vele bewoners gekend en dat was te zien aan het gebouw. In 2017 is daarom een ingrijpende renovatie gestart en nu doet Felix Meritis opnieuw dienst als ‘huis der verlichting’ met een – straks weer – volle agenda met programma’s op het gebied van wetenschap, kunst, technologie en creatief ondernemerschap.

Felix Meritis Development is verantwoordelijk voor ontwikkelen en realiseren van corporate partnerships en het opzetten van het Felix Meritis genootschap voor particulieren en – mogelijk – bedrijven. Ook realiseert Felix Meritis Development in samenwerking met de afdeling Programmering Cases for Support, waarmee projecten in samenwerking met bedrijven en fondsen kunnen worden gerealiseerd.

Amerpodia heeft Marc Noyons & Partners gevraagd om de directie en het team Development te adviseren, begeleiden en te ondersteunen bij het ontwikkelen van deze activiteiten.