Felix Meritis

Felix Meritis is in 1788 door de gegoede burgers van Amsterdam opgericht als ‘monument van de Verlichting’. Het gebouw heeft sindsdien meerdere functies en vele bewoners gehad. Dat is inmiddels aan het gebouw te zien. In 2017 is daarom een ingrijpende renovatie gestart en in maart 2020 zal Felix Meritis opnieuw dienstdoen als ‘huis der verlichting’ met een volle agenda met programma’s op het gebied van wetenschap, kunst, technologie en creatief ondernemerschap.

Felix Meritis Development is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en realiseren van corporate partnerships en het opzetten van het Felix Meritis genootschap voor particulieren en (eventueel) bedrijven. Daarnaast realiseert Felix Meritis Development in nauwe samenwerking met de afdeling Programmering Cases for Support, waarmee projecten in samenwerking met bedrijven en fondsen kunnen worden gerealiseerd.

Amerpodia heeft Marc Noyons gevraagd om de directie en het team Development te adviseren, begeleiden en te ondersteunen bij het ontwikkelen van deze activiteiten.

 

Categorie: Coaching