Research & Development

ABN AMRO Uitmarkt Business Dag 2014-2016

Na de succesvolle eerste editie van ABN AMRO Uitmarkt Business Dag werkt Marc Noyons & Partners mee aan de tweede editie, die op vrijdag 28 augustus aanstaande in het Koninklijk Concertgebouw zal plaatsvinden. Het programma zal binnenkort te vinden zijn op www.uitmarkt.nl.

De ABN AMRO Uitmarkt Business Dag is een project van Stichting Uitmarkt dat in samenwerking met Amsterdam marketing, ABN AMRO en Marc Noyons & Partners wordt georganiseerd.

 

Ik ken Marc als een prettig en aimabel persoon die met gedrevenheid en passie zijn werk doet. Hij heeft een groot netwerk en staat open voor het meedenken en door ontwikkelen van nieuwe initiatieven. Eén van de nieuwe initiatieven waar hij zich voor heeft ingezet is de Business Dag voorafgaand aan de Uitmarkt. Een initiatief van ABN AMRO in 2014. Mede door de kennis die Marc heeft van de culturele sector, zijn betrokkenheid en zijn netwerk hebben wij samen met andere partners, vijf jaar lang succesvolle Business dagen georganiseerd. Ik kijk er naar uit om dit initiatief, samen met Noyons & Partners naar een nieuwe fase te brengen. – Ilona Roolvink, Brand Activation Manager Kunst & Cultuur | ABN AMRO