Werving & Selectie: nieuwe service van Marc Noyons & Partners

maart 1, 2017 10:15 am Gepubliceerd door

Marc Noyons & Partners (MNP) is sinds 2017 actief in het werven en selecteren van functies binnen de afdelingen Development en adviseurs van de directies van culturele instellingen. Eerder werkten we mee aan de werving en selectie van kandidaten voor de afdelingen Development van o.a. EYE, Kröller-Müller, NEMO en het Zuiderstrandtheater. De opgebouwde kennis, know-how om kandidaten te werven, te beoordelen en te selecteren hebben we nu omgezet in een extra service voor culturele instellingen. Ook beschikken we over specifieke netwerken binnen zowel de culturele sector als het bedrijfsleven om geschikte kandidaten te vinden.
Development, fundraising en relatiebeheer zijn werkterreinen in de culturele sector die steeds belangrijker worden en de eisen die aan deze kandidaten worden gesteld zijn hoog. De kandidaten moeten ondernemend zijn, beschikken over netwerken en een aangename gesprekspartner zijn voor directies van bedrijven, vermogende particulieren en fondsbeheerders.

De vraag naar dergelijke hoog gekwalificeerde kandidaten is groot, het aanbod is klein. Door juist kandidaten voor dergelijke functies te zoeken buiten de culturele sector wil Marc Noyons & Partners een impuls geven aan de juiste invulling van dergelijke functies.
De eerste functie die MNP mag helpen vervullen is de functie van Advisor to the Board van de directie van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Meer informatie vindt u hier.

Bent u geïnteresseerd om nader kennis te maken met deze service? Neem contact met ons op via marc@marcnoyons.com en dan maken we een afspraak.
Bent u op zoek naar een functie in de culturele sector op het gebied van business development, fundraising of relatiebeheer? Stuur je CV dan naar mail@marcnoyons.com en we nemen contact met je op.